Objectbeveiliging

“Beveiliging vanuit professioneel toonaangevend gastheerschap”
Waar mogelijk voorkomen, waar nodig adequaat oplossen van ongewenste situaties.

Objectbeveiliging

“Beveiliging vanuit professioneel toonaangevend gastheerschap”
Waar mogelijk voorkomen, waar nodig adequaat oplossen van ongewenste situaties.

Bel gerust naar 085-0785754 of mail naar info@protoga.nl.

Objectbeveiliging

Welke sector u nu ook in actief bent, elke sector brengt zijn eigen beveiligingsrisico’s met zich mee. Met objectbeveiliging zorgt ProToGa ervoor dat u onbezorgd met uw core business bezig kunt zijn. Wij beschikken over de mensen en middelen om dag en nacht uw aanwezige mensen en middelen te beveiligen. ProToGa zorgt aan de hand van een screening van de mogelijke bedreigingen voor uw object/bedrijfsvoering voor een passend advies. Aan de hand van dit objectbeveiliging advies wordt vervolgens samen met u gekeken naar de gewenste invulling van uw beveiligingsbehoefte. Zo kunnen u en uw medewerkers onbezorgd bezig zijn met de dagelijkse gang van zaken zonder dat u hoeft te denken aan mogelijke ongenode gasten, inbraak, vernieling en andere ongewenste gebeurtenissen.

Objectbeveiliging vanuit professioneel toonaangevend gastheerschap

Referenties

Evenementenbeveiliging bij Restaurant Colori

“Betrouwbare professionele vakmensen die luisteren en overleggen met de klant. Flexibele partij die makkelijk op- of afschaalt waar nodig en ervoor zorgt dat je nooit zorgen hebt over je beveiliging. Al meer dan 10 jaar onze partij voor beveiliging in de ruimste zin van het woord”

Bas Janssen
Bas Janssen

Eigenaar Restaurant Colori

Objectbeveiliging voor uw organisatie?

ProToGa Beveiliging is de ervaren en betrouwbare veiligheidspartner. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om ongewenste gebeurtenissen te voorkomen, en indien noodzakelijk adequaat op te lossen. Benieuwd naar wat ProToGa voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden.

Bel gerust naar 085-0785754 of mail naar info@protoga.nl.

Later teruggebeld worden?