Diensten

“Beveiliging vanuit professioneel toonaangevend gastheerschap”
Waar mogelijk voorkomen, waar nodig adequaat oplossen van ongewenste situaties.

Diensten

“Beveiliging vanuit professioneel toonaangevend gastheerschap”
Waar mogelijk voorkomen, waar nodig adequaat oplossen van ongewenste situaties.

Bel gerust naar 085-0785754 of mail naar info@protoga.nl.

ProToGa Diensten

Naast de standaard beveiligingsdiensten beschikt ProToGa over een grote poule van medewerkers met diverse specialiteiten zoals toezichthouders, servicemedewerkers, nachtportiers, brandwachten maar ook gastheren/-vrouwen. Samen met u kijken we naar uw specifieke wensen en kijken we welke services u nodig heeft om uw wensen in te vullen.

Veiligheidsadvies

Door de jarenlange ervaring van ProToGa in de verschillende sectoren zijn wij uitstekend in staat om u te adviseren op het gebied van veiligheid in de breedste zin van het woord. Wij helpen u van A tot Z bij alle facetten van veiligheid tijdens uw evenement of bij de invulling van uw beveiligingsvraagstukken. Een uitgebreide risicoanalyse of een kleinschalig evenement, geen probleem. Wij adviseren u graag.

Veiligheidsadvies

Toezichthouders / servicemedewerkers

Steeds meer evenementenorganisaties maken gebruik van toezichthouders. Extra ogen en oren op een plek waar dit gewenst is bieden vaak al een zeer effectieve oplossing tegen overlast. Onze toezichthouders kunnen zo op eenvoudige wijze al bijdragen aan een veiligere en prettige sfeer tijdens uw evenement.
Naast de toezichthouders levert ProToGa ook servicemedewerkers die u kunnen ondersteunen bij diverse werkzaamheden van VIP parking tot kaartcontrole tot garderobe bemanning en ga zo maar door.

Toezichthouders

Nachtportiers

Heeft u een object zoals een hotel of een zorginstelling waarbij het gewenst is dat er 24/7 een mogelijkheid is om het pand binnen te gaan of te verlaten dan kunnen de nachtportiers van ProToGa u daarbij helpen. Zowel de beveiliging van uw entree als de ontvangst van uw gasten kunnen zij voor u uit handen nemen. Op professionele wijze worden zo de werkzaamheden van uw medewerkers ondersteund/overgenomen in de late uren.

Nachtportiers

Brandwachten

De brandwachten van ProToGa kunnen in uw gebouw rondlopen om de dagelijkse brandveiligheid te controleren. Al onze brandwachten zijn (rijks) gediplomeerd wat inhoud dat ze een volledige brandweeropleiding hebben gevolgd. Zo kunnen zij tijdens een calamiteit al dan niet samen met het BHV team van de locatie de eerste inzet verzorgen totdat de brandweer en/of verdere hulpdiensten ter plaatse zijn.

Brandwachten

Benieuwd naar wat ProToGa voor uw organisatie kan betekenen?

ProToGa Beveiliging is de ervaren en betrouwbare veiligheidspartner. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om ongewenste gebeurtenissen te voorkomen, en indien noodzakelijk adequaat op te lossen. Benieuwd naar wat ProToGa voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden.

Bel gerust naar 085-0785754 of mail naar info@protoga.nl.

Later teruggebeld worden?