Brandwachten

“Beveiliging vanuit professioneel toonaangevend gastheerschap”
Waar mogelijk voorkomen, waar nodig adequaat oplossen van ongewenste situaties.

Brandwachten

“Beveiliging vanuit professioneel toonaangevend gastheerschap”
Waar mogelijk voorkomen, waar nodig adequaat oplossen van ongewenste situaties.

Bel gerust naar 085-0785754 of mail naar info@protoga.nl.

Brandwachten

De brandwachten van ProToGa kunnen in uw gebouw rondlopen om de dagelijkse brandveiligheid te controleren. Al onze brandwachten zijn (rijks) gediplomeerd wat inhoud dat ze een volledige brandweeropleiding hebben gevolgd. Zo kunnen zij tijdens een calamiteit al dan niet samen met het BHV team van de locatie de eerste inzet verzorgen totdat de brandweer en/of verdere hulpdiensten ter plaatse zijn.
Onze brandwachten hebben ruime ervaring in diverse sectoren, denk hierbij aan ziekenhuizen, scholen, festivals maar ook winkelcentrums en tijdens constructiewerkzaamheden bij gebouwen.

ProToGa, beveiliging vanuit goed gastheerschap

Referenties

Evenementenbeveiliging bij Restaurant Colori

“Betrouwbare professionele vakmensen die luisteren en overleggen met de klant. Flexibele partij die makkelijk op- of afschaalt waar nodig en ervoor zorgt dat je nooit zorgen hebt over je beveiliging. Al meer dan 10 jaar onze partij voor beveiliging in de ruimste zin van het woord”

Bas Janssen
Bas Janssen

Eigenaar Restaurant Colori

Is uw organisatie al brandveilig? Maak gebruik van onze brandwachten

ProToGa Beveiliging is de ervaren en betrouwbare veiligheidspartner. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om ongewenste gebeurtenissen te voorkomen, en indien noodzakelijk adequaat op te lossen. Benieuwd naar wat ProToGa voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden.

Bel gerust naar 085-0785754 of mail naar info@protoga.nl.

Later teruggebeld worden?